Personal Training

Welkom! Gaan wij samen aan de slag?!

 

Je bent op zoek naar een personal trainer in de regio Midden-Nederland. Je wilt weten hoe je het best sport en voeding kan combineren. Het lukt echter niet om het alleen te doen, je mist namelijk een ‘stok’ achter de deur. Iemand die je kan voorzien van een goed voedingsschema en je motiveert te gaan trainen.

Een reden om te kiezen voor iemand die jou persoonlijk advies geeft, is omdat je ‘klaar’ bent met je lichaam. Je wilt strakker worden, je wilt af van dat buikje, maar wel normaal kunnen eten. Je wilt sporten, maar het moet wel in jouw agenda passen. Er moet tijd vrij zijn voor je gezin, vrienden en familie, maar je bent zeer bereid je levensstijl aan te passen.

Of je hebt anders intenties. Je lichaam is juist te slap, mager, je wilt meer spiermassa opbouwen en je van buiten net zo goed voelen als van binnen. Kortom: laten zien dat je er mag zijn!

Hou je daarbij ook van variatie in het sporten, outdoortrainen in weer en wind, indoor voor het krachttrainen en boksen op zijn tijd. Traptrainingen, buikspiersessies en yoga-stretchen. Dan ben je hier aan het juiste adres. Gaan wij samen aan de slag?

Ga naar de contact pagina.

 

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s