Sportvasten

PTEU houdt zich naast sportlessen ook bezig met het geven van voedingsadvies en het helpen van mensen naar een gezondere levensstijl. Op dit gebied is er veel mogelijk. Als sportvastencoach in de regio Amersfoort begeleid ik mensen op een veilige en sportieve manier naar een beter gewicht. Doe de geschiktheidstest op sportvasten.nl.

Over sportvasten:
Switch in 10 dagen van suiker- naar vetverbranding en wordt blijvend slanker en vitaler.

Sportvasten is geen dieet, maar een sportieve trainingsmethode waarmee je spieren en hersenen veel beter worden in het verbruiken van vetten doordat je sporten combineert met een korte sapvastenkuur. Het gaat niet om heel veel sporten of heel lang, 30 minuten per dag is genoeg. De vastenkuur en de supplementen doen de rest waardoor je een turbotraining op je vetverbranding doormaakt. Sportvasten staat voor een unieke kuur die in slechts 10 dagen de stofwisseling zodanig beïnvloedt, dat men blijvend fitter, slanker en vitaler wordt.

Wil je meer informatie en aan een sportvastenkuur beginnen. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel 06 515 366 54.

Ervaringen klanten:

Renee van Zandvoort

Marcel Hagen

‘Brenda heeft mij gecoacht bij het Sportvasten programma. Ik ben op het gebied van diëten behoorlijk kritisch mede ook omdat het jojo’en een bekend fenomeen is. Ik heb nooit aan de diëten gezeten maar toen ik met Brenda aan het sparren was over een paar kilootjes afvallen heeft zij mij ervan overtuigd Sportvasten te gaan doen. Haar overtuiging en deskundigheid op dit vlak trok mij over de streep. In de periode van Sportvasten, 10 dagen in totaal, heeft zij haar verwachtingen volledig waargemaakt. Het Sportvasten programma deed wat het moest doen en Brenda meldde zich ieder dag bij mij om mijn ervaringen te coachen. Haar manier van coachen was voor mij zeer opmerkelijk. Fysiek moest ik het natuurlijk zelf doen maar op het mentale vlak liet zij mij voortdurend geloven dat het resultaat zou worden gehaald. Het was geen druk maar wel een heel positieve stok achter de deur. Ze stond ieder moment klaar om mij van raad en daad te voorzien. Ik heb deze periode, maar ook de periode erna, als zeer positief ervaren. Ik ben op dit moment een soort van ambassadeur van Brenda en haar programma(s)’.

Met sportieve groet,
Marcel Hagen Clubmanager Healthclub Fit2Move

Voor de prijslijst van extra producten van sportvasten provitality: klik op onderstaande link. Je kunt o.a. bestellen: multivitamines, multisportvitamines, fatburner, whey eiwit concentraat en probiotica.

Pro_Vitality_Folder_Health_Professionalproducten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s